Felhasználási feltételek

 

Kedves Felhasználó,

 
 
Ha ingyenes hirdetést szeretne feladni az www.eladocucc.hu ingyenes apróhirdető portálon, akkor regisztrációra lesz szüksége. Értelem szerűen aki már regisztrált az oldalunkon az az illető már egyben el is fogadta az általános felhasználási feltételeinket. Természetesen akik csak keresnek vagy böngésznek a portálunkon nem szükséges regisztrálniuk. Minden személyes adat, elérhetőség stb. az oldalunkon való hiteles megadása a felhasználó felellőssége nem pedig az oldal üzemeltetőé. 
 
Az oldalon megjelenő hirdetések 30 nap múlva lejárnak. Természetesen a regisztrált felhasználóinknak módjában áll szerkeszteni és törölni az előzőleg feladott hirdetéseiket. Minden az oldalunkon történő tevékenységről egy visszaigazoló email-t küldünk, amit még pluszban meg is erősítettünk egy recaptha (google) rendszerrel. Az oldalunkon kiemelten figyeljük a trágár és hasonló jellegű tevékenységet! Az ilyen jellegű szavak használatakor a hirdetés azonnali törlésével és a felhasználó azonnali kizárásával kell számolni az esetet elkövető felhasználónak!
 
Felhasználói adatokat az oldal üzemeltetője nem adja tovább harmadik félnek és semmilyen módon nem használja fel! A hirdetések lejárata után igény esetén még a felhasználó törlésére is lehetőség van!

A felhasználó elfogadja, hogy az általa feltöltött anyagokért, információkért, esetleges illegális tartalomért felelősséggel tartozik és hatósági megkeresés esetén minden "illegális adat" a hatóság kezelésébe kerül. Azaz hatósági eljárást is vonhat maga után!
 
A felhasználó tudomásul veszi, hogy regisztrációjával az oldalunkról induló rendszeres vagy rendszertelen időközönként hírlevelet is kaphat.


Továbbá a felhasználó tudomásul veszi, hogy az oldalon megjelenő hirdetésekben nem szerepelhet jogszabály nem betartására felbujtó vagy jogszabályt sértő tartalom.

Azonnali kizárással jár a következő tartalmak használata:
 
- személyes jogok sértése, szerzői jog sértése, kegyeleti jogok sértése
- gyűlölet keltés,politizálás, önkényuralmi jelképek használata, nemzetiségi hova tartozás (gyalázás), vallási jelképek sértése
- erőszakra buzdítás, megfélemlítés, zsarolás
- sex és equalens tartalmak hirdetése vagy feltöltése
- bármilyen zárjegy alapú termék illegális hirdetése
- bármilyen fegyver, lőszer, robbanóanyag
- kábítószerrel vagy elmét károsító kémiai szerek hirdetésben való megjelenítése vagy akárcsak megemlítése 
 
Az oldalon megjelenő tartalomért az oldal üzemeltetője semmilyen jogi felelősséget nem vállal!
Minden kedves felhasználó elfogadja, hogy a hirdetésekben szereplő adatok ellenőrzését saját magának kell elvégeznie!
 
Ha hirdetésekben szerepelne a fent felsorolt pontok között bármelyik tartalom a felhasználó tudása szerint köteles jelezni a https://www.eladocucc.hu/contact alatt elérhető form használatával.
 
 
Az oldal használatával kapcsolatban egyéb információ:
 
Az oldal fejlesztése folyamatban van és szinte naponta lesz változtatás rajta. Ezek a változtatások érinthetik a kategóriákat és akár az oldal kinézetének a változását is!
A oldal üzemeltetője minden változtatás jogát fent tartja és bármikor eszközölheti!
 
 
Ezúton is köszönöm szépen, hogy az https://www.eladocucc.hu ingyenes hirdetőportált választotta.
 
  
 
www.eladocucc.hu